user_mobilelogo

dalmatikes

 

7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

ΤΙΡΑΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ- ΖΑΝΤΑΡ

ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΒΙΤΣΕ-ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

13 έως 19 ΙΟΥΛΙΟΥ

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΛΟΣ- ΔΥΡΑΧΕΙΟ - ΤΙΡΑΝΑ

 

Αναχώρηση στις 4:00π.μ. μετά από μια θαυμάσια διαδρομή και με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ  φθάνουμε  στα σύνορα της  Κρυσταλλοπηγής  , έλεγχος διαβατηρίων – ταυτοτήτων  και στάση για καφέ στο  Πογραδετς . Συνεχίζουμε για το τελικό μας προορισμό τα Τίρανα η  πόλη ιδρύθηκε το 1614 και στολίζεται από μια πληθώρα όμορφων εκκλησιών και κατάφυτων πάρκων . Θα δούμε την κεντρική πλατεία , όπου δεσπόζει το άγαλμα του Σκερντεμπει, το κτίριο της Όπερας και το Εθνικό  Μουσείο το Δημαρχείο , τον Πύργο του Ρολογιού του 1830 , και το παλιό τζαμί του Ετχεμ Μπέη του 1789.. Τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διαν/ση .

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΤΙΡΑΝΑ –ΜΠΟΥΤΒΑ-ΚΟΤΟΡ-ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

 

Πρωινό και αναχώρηση για την γραφική πόλη Μπουτβα όπου κυριαρχεί η Βενετσιάνικη αρχιτεκτονική Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις εκκλησιές του Άγιου Ιωάννη, της Άγιας Μαρίας της Πούντα και της Άγιας Τριάδας ,το εθνικό μουσείο με εκθέματα από την ίδρυση της πόλης και θα δούμε το φρούριο –Σιταντελ- που χρονολογείται από το 5ο -6ο αιώνα π.χ. Επόμενος σταθμός μας το Κότορ όπου ξεχωρίζουν τα Παλιά Τείχη  , η  Παλιά Πόλη  με το Ρωμαϊκό Καθεδρικό Ναό του Άγιου Τρύφωνος του 12ο αιώνα Αναχώρηση για Ντουμπρόβνικ  Άφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση δείπνο- διαν/ση.

 

 

 

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΞΕΝΑΓΗΣΗ

 

Πρωινό και στη συνέχεια θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας στο Ντουμπρόβνικ. Πρόκειται  για μια πόλη μουσείο, που σε κάθε γωνία της αναδύει άρωμα μιας κάποιας  ένδοξης εποχής του παρελθόντος. Το Ντουμπρόβνικ ιδρύθηκε με την  ονομασία Ραγκουσα τον 7ο αιώνα  μΧ αιώνα από Ρωμαίους προσφυγές που έφτασαν εκεί, κυνηγημένοι από ορδές Αβαρών και Σκλάβων .Στο περίπατο μας θα θαυμάσουμε τον επιβλητικό πύργο τα περιμετρικά τείχη, το  Φραγκισκανικο μοναστήρι,την πιάτσα ντε  λα Λοτζια.Ελευθεροι στην πόλη.Δειπνο και στη συνέχεια προαιρετική νυχτερινή διασκέδαση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΣΠΛΙΤ –ΤΡΟΓΚΙΡ-ΖΑΝΤΑΡ

 

Πρωινό και στην συνέχεια αναχώρηση για το γραφικό Σπλιτ, το όποιο  είναι ένα από τα σημαντικότερα  λιμάνια της  Αδριατικής. Περιήγηση –περίπατο στην όμορφη πόλη που αποτελεί  ένα υπαίθριο   μουσείο και βρίσκετε σκαρφαλωμένη σε μια ψηλή χερσόνησο και αγναντεύει τη θάλασσα της  Αδριατικής. Είναι χτισμένη η πόλη στη θέση της  αρχαίας ελληνικής αποικίας του 4ου Π.Χ.  αιώνα, την Ασπάλαθο θα δούμε το παλάτι του Διοκλητιανου καθώς και τον καθεδρικό ναό που αποτελεί το Μαυσωλείο του Διοκλητιανου . Κατόπιν θα θαυμάσουμε το χωριό Τρογκιρ το όποιο αποτελεί το καλύτερο σωζόμενο Ρωμανό – γοτθικό συγκρότημα στην Αδριατική και σε ολόκληρη την Κεντρική Ευρώπη . Συνεχίζουμε για Ζαντάρ άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας δείπνο. Διαν/ση.  

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΖΑΝΤΑΡ-ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΒΙΤΣΕ-ΖΑΓΚΡΕΜΠ

 

 Πρωινό και αναχώρηση για την περιοχή των λιμνών  Πλιτβιτσε ένα τεράστιο εθνικό πάρκο με μια σειρά λιμνών που συνδέονται με μικρούς η μεγαλύτερους καταρράκτες , προσφέρουν μοναδικό θέαμα και μαγικές εικόνες που θα πάρουμε μαζί μας. Η φύση δημιούργησε ένα από τα πιο όμορφα  θαύματα της , που αφήνουν άναυδο τον επισκέπτη . Ένα συγκρότημα 16 λιμνών , άλλη ψηλότερη άλλη χαμηλότερη, που με μια σειρά καταρρακτών τα νερά πέφτουν από  τη μια λίμνη στην άλλη. Κατόπιν συνεχίζουμε για το Ζάγκρεμπ άφιξη , και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο Διαν/ση.  

 

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΞΕΝΑΓΗΣΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

 

Πρωινό και αρχίζουμε την ξενάγηση όπου θα δούμε τον καθεδρικό ναό γοτθικού ρυθμού του Άγιου Στεφάνου – σύμβολο της πόλης , ύστερα από την αναστήλωση του μετά τον σεισμό του 1880, το παλάτι του επισκόπου, δίπλα στο ναό, και την αγορά Dolac- την κεντρική αγορά του Ζάγκρεμπ. Συνεχίζοντας θα φτάσουμε στην Πέτρινη Πύλη ,στην είσοδο της Άνω Πόλης , με την ζωγραφιά της Παναγίας, και το προεδρικό παλάτι και το κοινοβούλιο.  Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Σερβίας το όμορφο Βελιγράδι όπου θα επισκεφθούμε το φρούριο Καλεμεγκντάν, τον Πύργο nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος  θανάτου του Ρήγα Φεραίου, τις εκκλησίες  Ruzica  και Αγία Παρασκευή, την πλατεία Δημοκρατίας, το εθνικό Θέατρο, το αρχοντικό της πριγκίπισσας  Ljubica, τη μεγαλύτερη Ορθόδοξη εκκλησία στην Ευρώπη, τον Άγιο Σάββα, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο, το κοινοβούλιο.Αφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση δείπνο-διαν/ση.

 

7η  ΜΕΡΑ : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΛΟΣ

 

Πρωινό και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής με της  απαραίτητες στάσεις για καφέ – ξεκούραση  φθάνουμε το βράδυ στην πόλη μας .

 

 

 

                                               ΤΕΛΟΣ    ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

         ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ        395 ΕΥΡΩ

 

 

       ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 

  • · ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
  • · ΤΙΣ ΕΞΙ  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • · ΤΑ 6 ΠΡΩΙΝΑ – 6 ΔΕΙΠΝΑ
  • · ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ-ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • · ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
  • · ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
  • · ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
  • · Φ.Π.Α

 

      ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 

     ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ η  ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η σειρά του προγράμματος  μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση   των εκδρομέων χωρίς να παραλείψουμε κάτι

 

 

ΜΗ.Τ.Ε   0726 Ε60000029701

mitiliniF5113814-0B48-279E-ABF6-62B3A40FC157.jpg
Μυτιλήνη
oslo82C9847C-5E5B-9F90-77D9-E536DAB79367.jpg
Όσλο
akropoli4E7579EC-853C-307F-DB1E-7547A5D5C3A2.jpg
Ακρόπολη
santoriniF431BCF0-77BF-AE42-56F3-5A75F5138265.jpg
Μύκονος
zakinuos3DEB14CE-2DD0-4EA9-6166-B97DA163A99B.jpg
Ζάκυνθος

Βρείτε μας

Επικοινωνήστε μαζι μας

Web: othristravel.com

Address: Ελ. Βενιζελου 67 - Βολος.

Phone: 24210 70330