user_mobilelogo

ioannina sivota lefkada

 ΙΩΑΝΝΙΝΑ  

ΣΥΒΟΤΑ – ΠΑΡΓΑ  ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ 
4/10 έως  7/10
 
 
1η ΜΕΡΑ ΒΟΛΟΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ 
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 7:00 στάση στην Καλαμπάκα για καφέ. Ακολουθώντας την Εγνατία οδό φθάνουμε στα Ιωάννινα  , γνωριμία με την πόλη , επίσκεψη  στην  λίμνη της Κυρά Φροσινης , για οσους θέλουν προαιρετική βόλτα με το καραβάκι στο νησάκι του Αλί Πασά,  γεύμα(εξ’ ίδιων)  άφιξη  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Δείπνο στο μπουφέ του ξενοδοχείου το βράδυ βόλτα στη πόλη . Διαν/ση.
 
 
2η ΜΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ –ΣΥΒΟΤΑ – ΠΑΡΓΑ - ΑΧΕΡΟΝΤΑ     
 
Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για το πανέμορφο θέρετρο της Ηπείρου τα Σύβοτα όπου το μάτι δεν χορταίνει το γαλάζιο του Ιουνίου και το πράσινο των πεύκων στάση για καφέ και συνεχίζουμε για Πάργα γραφική πόλη με νησιωτικό χρώμα φυσικές ομορφιές ,τα παραδοσιακά διώροφα και τριώροφα σπίτια, ο παραλιακός δρόμος τα λιθόστρωτα σοκάκια το κάστρο συνθέτουν μια ρομαντική εικόνα. Στάση για γεύμα     ( ατομικά έξοδα)  συνεχίζουμε  για τον Αχέροντα ποταμό ,που είναι συνυφασμένος με το πέρασμα των ψυχών στον κόσμο του Αδη. Τα στενά και το δέλτα του , περιοχές μοναδικής ομορφιάς. Πηγαίνουμε στο Νεκρομαντείο( 5 π.χ.αι ) κοντά στην αποξηραμένη σήμερα Αχερουσία λίμνη, χώρος λατρείας των θεών του Κάτω κόσμου, όπου έφταναν εκεί άνθρωποι σπρωγμένοι από την ανάγκη τους να ζητήσουν συμβουλές από τις ψυχές των νεκρών τους, κατεβαίνουμε στη Γλυκύ όπου θεωρείται ότι βρίσκονται οι πήγες του Αχέροντα, προαιρετική κρουαζιέρα στο ποταμό. Και συνεχίζουμε μέσω Παραμυθιάς για Γιάννενα  επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση. Δείπνο στο μπουφέ του ξενοδοχείου το βράδυ βόλτα στην πόλη  . Διαν/ση.
 
 
 
 
 
 
 
 
3η ΜΕΡΑ: ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 
 
Πρωινό και αναχώρηση για Ζαγοροχώρια. Ακολουθώντας την διαδρομή Ασπραγγελη, άφιξη στο μονοδενδρι αντιπροσωπευτικό παραδοσιακό χωριό του Ζαγορίου, χτισμένο σε υψόμετρο 1060 μ.  με πετρόχτιστα κτίρια και γραφικά καλντερίμια. Όσοι επιθυμούν ακολουθώντας το λιθόστρωτο μονοπάτι 600 μ. θα φθάσουμε στην Βυζαντινή μονή της Άγιας Παρασκευής που δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει τμήμα του εντυπωσιακού φαραγγιού του Βίκου. Αναχώρηση για το παραδοσιακό χωριό Βίτσα  με τα πετρόχτιστα αρχοντικά και σπίτια αυθεντικής ηπειρωτικής αρχιτεκτονικής , με τα γραφικά λιθόστρωτα καλντερίμια , τις παραδοσιακές ταβέρνες , όπου θα πάρουμε το γεύμα μας , με θέα στην γύρο περιοχή. Συνεχίζοντας την όμορφη διαδρομή θα δούμε τα παραδοσιακά γεφύρια , άνω κάτω πεδινά  , φθάνουμε στο Καλπάκι , θα επισκεφθούμε την Μονή Βελλα και το πολεμικό μουσείο που περιλαμβάνει συλλογή από ενθύμια  του Ελληνοιταλικού πολέμου (1940-1941).  Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα δείπνο και διανυκτέρευση. 
  
4η ΜΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ 
 
Πρωινό και αναχώρηση  για το όμορφο νησί της  Λευκάδας με πρωτεύουσα την ομώνυμη πόλη η αλλιώς χωρά ένα πολύχρωμος τόπος που δεν έχει χάσει τον παραδοσιακό χαρακτήρα του ,την πατρίδα των ποιητών Βαλαωρίτη και Σικελιανού όπου θα δούμε  τα πιο αξιόλογα μέρη του νησιού, το μεσαιωνικό επιβλητικό κάστρο της  , το  μοναστήρι της Φανερωμένης με την μοναδική θέα στη Λευκάδα και την παλαιά πανέμορφη πόλη .Στην συνεχεια αναχωρηση για Ναυπακτο γεύμα εξ’ ιδίων  .  Αναχώρηση για Βόλο με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ – ξεκούραση  φθάνουμε το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες  αναμνήσεις
 
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 
 ΤΙΜΗ   ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ  από 170   ΕΥΡΩ 
 
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  70  ΕΥΡΩ
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
• Την μεταφορά  με  πούλμαν του γραφείου μας
• Τις 3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο  της επιλογή σας 
• Τα 3 πρωινά σε μπουφέ
• Tα 3 δείπνα στο ξενοδοχείο  
• Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα 
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης 
• Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας 
• Φ.Π.Α.
 Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται :
• Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα και τηλέφωνα.
• Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
• Φόρος διανυκτέρευσης 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η σειρά του προγράμματος  μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση   των εκδρομέων χωρίς να παραλείψουμε κάτι 
 
mitiliniF5113814-0B48-279E-ABF6-62B3A40FC157.jpg
Μυτιλήνη
oslo82C9847C-5E5B-9F90-77D9-E536DAB79367.jpg
Όσλο
akropoli4E7579EC-853C-307F-DB1E-7547A5D5C3A2.jpg
Ακρόπολη
santoriniF431BCF0-77BF-AE42-56F3-5A75F5138265.jpg
Μύκονος
zakinuos3DEB14CE-2DD0-4EA9-6166-B97DA163A99B.jpg
Ζάκυνθος