user_mobilelogo

SOFIA

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΣΟΦΙΑ  - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

23 - 26 /12

 

1η ΜΕΡΑ: ΒΟΛΟΣ - ΣΟΦΙΑ

Αναχώρηση από το γραφείο   στις  6:00  το πρωί. Μετά από ενδιάμεση  στάση  για καφέ και ξεκούραση, περνάμε τα σύνορα του Προμαχώνα, στάση στα αφορολόγητα , συνεχίζουμε  μέσω  της  πόλη Μπλαγκόεβγκραντ .  Η πόλη βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Ριλα, απλωμένη στις δυο όχθες του ποταμού Μπιστριτσα, που στο συγκεκριμένο σημείο έχει το όνομα Μπλακόεβγκραντσα Μπιστριτσα. Η εικόνα της είναι πολύ ευχάριστη, καθώς κοσμείται από Πανεπιστήμια  πάρκα και σιντριβάνια. Αναχώρηση για Σόφια. Άφιξη  στην  Σόφια  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο   . Διαν/ση.

2η ΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ  - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ - ΣΟΦΙΑ

Πρωινό , και   αναχώρηση για το Μπόροβετς,  αποτελεί αξιόλογο τουριστικό θέρετρο για χιλιάδες επισκέπτες  , σε υψόμετρο 1350 μέτρα στους πρόποδες του όρους Μουσάλα  .  Το Μπόροβετς δημιουργήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και αποτελούσε τόπο κυνηγίου για τους Βουλγάρους τσάρους της εποχής. Με  το καιρό εξελίχθηκε σε μοντέρνο χιονοδρομικό κέντρο με πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια . Τα θεμέλια αυτού του ορεινού θέρετρου τέθηκαν από το Δούκα Φερδινάνδο , κατόπιν διαταγής του οποίου οικοδομήθηκαν βασιλικές εξοχικές κατοικίες στο βουνό . Χρόνος ελεύθερος , επιστροφή στη Σόφια  .  Δείπνο  - διαν/ση.

 

3η ΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ  - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΦΙΑ

Πρωινό και  αρχίζουμε την   ξενάγηση της πόλης  , με  τον Περίφημο ναό του Αλεξάντερ Νέφσκυ, Ρωμαϊκά μνημεία, τη Βουλή & την Πανεπιστημιούπολη. Συνεχίζουμε  για Φιλιππούπολη , πόλη κτισμένη στις όχθες του ποταμού Έβρου και ανάμεσα σε επτά λόφους είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας με σημαντική θέση στην οικονομία ,στο εμπόριο και τις επιστήμες . Θα επισκεφτούμε την εκκλησία των Αγίων  Κωνσταντίνου και Ελένης , το σπίτι του Λαμαρτινου, το αρχαίο θέατρο, το λαογραφικό μουσείο, και τέλος θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό μουσείο, τον πύργο του Ρολογιού και το Ιμαρετ τζαμί .  Γεύμα (εξ ιδίων ) και χρόνος ελεύθερος . Επιστροφή στη Σόφια  το απόγευμα. Δείπνο - διαν/ση.

 

 

 

 

4η ΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ  - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ  - ΒΟΛΟΣ

 

Πρωινό και αναχώρηση για το  ελκυστικό τουριστικό Σαντάνσκι τουριστικό προορισμό . Η φήμη της πόλης όμως έχει να κάνει και με ιδιότητες των ιαματικών πηγών ενώ είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως φυσικό θεραπευτικό κέντρο. Θαυμάσιο κλίμα , πλούσια φύση αλλά και ωραίοι πεζόδρομοι γύρω από το εμπορικό κέντρο. Η πόλη είναι χτισμένη στις νοτιοδυτικές διακλαδώσεις του όρους Πιρίν, κατά μήκος του ποταμού Μπιστριτσα. Ελεύθερη για γεύμα ( εξ ιδίων )  και διάφορες αγορές και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση φθάνουμε το βράδυ στο Βόλο.

 

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ 180 ΕΥΡΩ

 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ   60    ΕΥΡΩ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • ü Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
  • ü Τις 3 διαν/σεις στο HOTEL  NOVOTEL 4*
  • ü Τα 3 πρωινά – τα 3 δείπνα  
  • ü Τις περιηγήσεις- ξεναγήσεις σύμφωνα με το  πρόγραμμα
  • ü Ελληνόφωνος  ξεναγός
  • ü Συνοδό-αρχηγό του γραφείου μας
  • ü Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ü Φ.Π.Α.

 

 

ΣTHN TIMH ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, διασκεδάσεις
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό & προτεινόμενο .

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση   των εκδρομέων

                 χωρίς να παραλείψουμε κάτι.

mitiliniF5113814-0B48-279E-ABF6-62B3A40FC157.jpg
Μυτιλήνη
oslo82C9847C-5E5B-9F90-77D9-E536DAB79367.jpg
Όσλο
akropoli4E7579EC-853C-307F-DB1E-7547A5D5C3A2.jpg
Ακρόπολη
santoriniF431BCF0-77BF-AE42-56F3-5A75F5138265.jpg
Μύκονος
zakinuos3DEB14CE-2DD0-4EA9-6166-B97DA163A99B.jpg
Ζάκυνθος

Βρείτε μας

Επικοινωνήστε μαζι μας

Web: othristravel.com

Address: Ελ. Βενιζελου 67 - Βολος.

Phone: 24210 70330