user_mobilelogo

beograd BEER FEST

 

Beer Festival Βελιγράδι 15/08-18/08

1η Μέρα :  ΒΟΛΟΣ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί  στα γραφεία μας και αναχώρηση για τα σύνορα, μετά τον συνοριακό έλεγχο στάση στα αφορολόγητα καταστήματα για πιθανές αγορές. Διασχίζοντας την Σερβία  , περνάμε περιφερειακά από διάφορες πόλεις με στάσεις για ξεκούραση και γεύμα. Τέλος άφιξη στην πόλη του Βελιγραδίου .  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο χώρο του Φεστιβάλ (μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης) για άφθονη μπύρα κάθε είδους ,μουσική και διασκέδαση .Όσοι το επιθυμείτε μπορείτε στον ελεύθερο χρόνο σας να κάνετε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

2η Μέρα Βελιγράδι – Ξενάγηση πόλης – (Μνημειακό κέντρο του Τίτο)

Πρωινό και η γνωριμία μας με τη "Λευκή Πόλη των Βαλκανίων" όπως είναι γνωστό το Βελιγράδι , θα ξεκινήσει με την πανοραμική μας ξενάγηση στην πόλη του Βελιγραδίου, από το περίφημο φρούριο Καλεμεγκτάν, σήμα κατατεθέν της πόλης, χτισμένο πάνω ακριβώς από τη συμβολή των ποταμών Σάβα και Δούναβη, με τη μοναδική θέα προς το Νέο Βελιγράδι και το Ζέμουν. Θα περπατήσουμε προς τη Μητρόπολη του Βελιγραδίου περνώντας από το τέρμα της οδού Κνέζ Μιχαήλοβα, αγαπημένο πεζόδρομο ντόπιων και επισκεπτών με εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αι. που τώρα στεγάζουν μοντέρνα εμπορικά μαγαζιά αλλά και κομψά καφέ και εστιατόρια. Θα συνεχίσουμε προς το νέο Βελιγράδι αφού περάσουμε τη γέφυρα Μπράνκο στον ποταμό Σάββα που χωρίζει το παλιό με το νέο Βελιγράδι, θα δούμε το μοντέρνο Βελιγράδι και θα επιστρέψουμε περνώντας από τη νέα γέφυρα 'Αντα, για να γνωρίσουμε ένα από τα πολλά γνωστά πάρκα του Βελιγραδίου, το Τόπσιντερ. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε προς τις αριστοκρατικές περιοχές του Βελιγραδίου για να επισκεφτούμε το "σπίτι των λουλουδιών", το μαυσωλείο του Τίτο και θα συνεχίσουμε για να φθάσουμε στο Ναό του Αγίου Σάββα, μία από τις μεγαλύτερες Ορθόδοξες εκκλησίες στο κόσμο. Η περιήγηση μας τελειώνει με τη γνωστή πλατεία Σλάβια, για να δούμε τα βομβαρδισμένα κτίρια από τον τελευταίο πόλεμο, το κτίριο της Κυβέρνησης, τη Βουλή, το Δημαρχείο και την Πλατεία της Δημοκρατίας. Χρόνος ελεύθερος . Το απόγευμα όσοι επιθυμείτε μπορείτε επιθυμείτε να μεταβείτε στο χώρο του Φεστιβάλ ή να ακολουθήσετε μία μικρή κρουαζιέρα στα νερά του Σάβα και του Δούναβη, η οποία καταλήγει σε μία παλιά περιοχή του Βελιγραδίου, το Ζέμουν. 

3η ημέρα: Βελιγράδι - Εθνικό Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ  – Σρέμσκι Κάρλοβιτς

Επίσκεψη (προαιρετική) σε ένα από τα μεγαλύτερα Εθνικά Πάρκα των Βαλκανίων, τη Φρούσκα Γκόρα, όπου βρίσκονται τα Ορθόδοξα μοναστήρια του Σερβικού «Αγίου Όρους» και αποτελούν μοναδικό πολιτιστικό και ιστορικό μνημείο (UNESCO). Θα επισκεφθούμε δύο ή τρεις μονές. Συνεχίζουμε για την πόλη του Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνα και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Αποτελεί οικονομικό κέντρο και είναι ιδιαίτερα γνωστή για το πανεπιστήμιό της. Είναι χτισμένη στις όχθες του Δούναβη και ιδρύθηκε για να εξυπηρετεί ως ενδιάμεση στάση στις εμπορικές συναλλαγές. Στην περιήγησή μας θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Επόμενη επίσκεψη το κουκλίστικο Sremski Karlovci ή αλλιώς όπως ονομάζεται Μπαρόκ Πόλη, με ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία, όπου θα γνωρίσουε  το Πατριαρχείο, τη Σέρβικη Ορθόδοξη εκκλησία, το Νομαρχιακό Μουσείο, το πρώτο σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης , καθώς και το γνωστό ιστορικό παρεκκλήσι της Ειρήνης. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο Βελιγράδι. Για το βράδυ, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε την περιοχή Σκαντάρλια, που αποτελεί αγαπημένη περιοχή των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών της πόλης. Εκεί, θα βρείτε παραδοσιακό φαγητό, ντόπιο ρακί, ζωντανή μουσική, και θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την υπέροχη νυχτερινή ζωή του Βελιγραδίου .Διαφορετικά μπορείτε να απολαύσετε μουσική από τα διάφορα συγκροτήματα του χώρου του Φεστιβάλ ,πίνοντας την μπύρα της αρεσκείας σας

 

 

4η  Μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ – ΒΟΛΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την ιστορική πόλη Νις, όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Σύντομη περιήγηση στην πόλη και συνεχίζουμε για τα σύνορα με καθοδόν στάσεις, άφιξη στην πόλη μας.

Beer Festival 15/08-18/08        

Βελιγράδι - Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής 4 ημ.

To πρόγραμμα των ξεναγήσεων πραγματοποιείται κανονικά

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1η μέρα Αναχώρηση για Βελιγράδι - 2η μέρα Βελιγράδι (Ξενάγηση πόλης) – προαιρετική
βραδινή βόλτα & κρουαζιέρα  - 3η μέρα Βελιγράδι - Νόβισαντ - Φρούσκα Γκόρα - 4η μέρα  Βελιγράδι - Νις - Επιστροφή 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 14/08-18/08

Ξενοδοχεία

 

Τιμή ανά άτομο

Παιδί
 2-12

Επιβ. Μον.

Παρατηρήσεις

           

ADMIRAL HOTEL ARENA 4 *

 

199 €

99 €

89 €

Οι τιμές περιλαμβάνουν: Πρωινό και δείπνο καθημερινά.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • · ΤΗΝ  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
 • · ΤΙΣ 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ
 • · ΤΑ 3 ΠΡΩΙΝΑ  
 • · ΤA 3 ΔΕΙΠΝΑ 
 • · ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 • · ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
 • · ΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 
 • · Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει :

 • Ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Είσοδοι σε μουσεία αρχαιολογικούς χώρους
 • Τέλος διανυκτερεύσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η σειρά του προγράμματος  μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση   των εκδρομέων χωρίς να παραλείψουμε κάτι

 

ΜΗ.Τ.Ε   0726 Ε60000029701

mitiliniF5113814-0B48-279E-ABF6-62B3A40FC157.jpg
Μυτιλήνη
oslo82C9847C-5E5B-9F90-77D9-E536DAB79367.jpg
Όσλο
akropoli4E7579EC-853C-307F-DB1E-7547A5D5C3A2.jpg
Ακρόπολη
santoriniF431BCF0-77BF-AE42-56F3-5A75F5138265.jpg
Μύκονος
zakinuos3DEB14CE-2DD0-4EA9-6166-B97DA163A99B.jpg
Ζάκυνθος