user_mobilelogo

zakynthos

 

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

                   06/04 εως 09/04

Στο Φιόρο του Λεβάντε

**********************

1η ΜΕΡΑ : 6 /4 Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αναχώρηση από το γραφείο μας 6:00π.μ. στάση για καφέ και συνεχίζουμε μέσω Γραβιάς- Ιτέας- Γαλαξίδι -Ναύπακτο-Ρίο. Κατόπιν αναχώρηση για Κυλλήνη επιβίβαση στο καράβι και σε λίγη ώρα φτάνουμε στην Ζάκυνθο. Επιβίβαση στο λεωφορείο άφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια , ξεκούραση. Δείπνο το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

2η ΜΕΡΑ: 7 / 4 Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Για όσους επιθυμούν αργότερα μεταφορά στο κέντρο της πόλης για παρακολούθηση του Επιταφίου της Μητρόπολης ο οποίος στην πόλη της Ζακύνθου, βγαίνει στις 4 το πρωί!  Είναι η εμπειρία που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε! Ο ωραιότατος ύμνος “Τον κύριο υμνείτε...”, τονισμένος στην Ζακυνθινή εκκλησιαστική μουσική και που ψάλλεται από όλους, η ξακουστή “Gloria”, το ¨κομμάτι” (Πρώτη Ανάσταση) και το σπάσιμο των πήλινων σταμνών από τις νοικοκυρές όλων των σπιτιών που διαδραματίζονται κατά την Πρώτη Ανάσταση, θα σας εντυπωσιάσουν. Ακόμα ένα παμπάλαιο έθιμο που θα δούμε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου είναι οι “Μάντζιες”, η αλλαγή ή “κλοπή” των επιγραφών των καταστημάτων που στο τέλος συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρόγευμα και λίγη ξεκούραση γιατί μας περιμένει μια υπέροχη ημέρα! Θα επισκεφτούμε την ομορφότερη κωμόπολη Μαχαιραδο για να δούμε μια από τις ωραιότερες εκκλησίες της Ελλάδος την Άγια Μαύρα που έχει αφιερώσει το πολύτιμο περιδέραιο η Βασίλισσα Σοφία. Η εκκλησία είναι πλούσια διακοσμημένη , διαθέτει ένα ωραίο τέμπλο και έχει ένα θαυμάσιο κωδωνοστάσιο, με το επιβλητικό καμπαναριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο γεύμα ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την λειτουργία της Ανάστασης και στην συνέχεια ακολουθεί πλούσιο αναστάσιμο δείπνο με την μαγειρίτσα, και όλα πατροπαράδοτα εδέσματα . Διαν/ση.

3η ΜΕΡΑ: 8 / 7 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Πρωινό και θα ετοιμαστούμε για το ψήσιμο του οβελία , ακόμη θα υπάρχει μπουφές με πλούσια ορεκτικά , ουζάκι . Στη συνεχεία πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική γλέντι και χορό . Το απόγευμα αναχώρηση για λόφο του Στρανη όπου ο Εθνικός ποιητής Διονύσιος Σολωμός εμπνεύσθηκε και έγραψε τον Εθνικό μας Ύμνο, στην συνέχεια θα δούμε   τη μαγευτική τοποθεσία Μπόχαλη «το μπαλκόνι της Ανατολής» ,με το ωραίο Ενετικό κάστρο και την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής ή Χρυσοπηγης. Eεπιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο Διαν/ση.

4η ΜΕΡΑ : 9 / 4 ΔΕΥΤΕΡΑ

Πρωινό και αναχωρούμε από την πανέμορφη Ζάκυνθο με τις ποιο όμορφες αναμνήσεις επιβίβαση στο πλοίο και μετά από μια θαλάσσια όμορφη διαδρομή άφιξη στην Κυλλήνη . Συνεχίζουμε για Ρίο – Αντίρριο άφιξη στην Ναύπακτο . Γνωριμία με την πόλη της Ναυπάκτου που συνδυάζει βουνό και θάλασσα αφενός, αφετέρου διατηρεί την παραδοσιακή της εικόνα αφού το λιμανάκι της είναι από τα πιο γραφικά της Ελλάδος , το περίφημο   κάστρο, τα σοκάκια και η αρχιτεκτονική   των παλαιών κατοικιών , δένουν αρμονικά το σήμερα με το χθες. Οι περισσότεροι την γνωρίζουν από την ναυμαχία της η οποία είναι από τις μεγαλύτερες ναυμαχίες της παγκόσμιας ναυτικής ιστορίας . Την ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ξεκούραση γεύμα ( εξ ιδίων )   Στην συνεχεία με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν επιστρέφουμε το βράδυ στο Βόλο.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ : 220     ΕΥΡΩ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 90 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
  • Τις 3 διαν/σεις στο Hotel Klelia
  • Τα 3 πρωινά σε μπουφέ

·         Πλήρη διατροφή – ποτά – αναψυκτικά &snacks

Σε όλη την διάρκεια της διαμονής μας ( ΑLL INCLUSIVE )

  • Τα εισιτήρια του πλοίου
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α
  • Ειδικές τιμές για παιδιά έως 12 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 

  • Εισόδους σε μουσεία – τέλος διανυκτερεύσεις πληρώνεται στο ξενοδοχείο

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση   των εκδρομέων χωρίς να παραλείψουμε κάτι.

mitiliniF5113814-0B48-279E-ABF6-62B3A40FC157.jpg
Μυτιλήνη
oslo82C9847C-5E5B-9F90-77D9-E536DAB79367.jpg
Όσλο
akropoli4E7579EC-853C-307F-DB1E-7547A5D5C3A2.jpg
Ακρόπολη
santoriniF431BCF0-77BF-AE42-56F3-5A75F5138265.jpg
Μύκονος
zakinuos3DEB14CE-2DD0-4EA9-6166-B97DA163A99B.jpg
Ζάκυνθος