user_mobilelogo

preveza pasga sybot 28919

 

ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ - ΣΥΒΟΤΑ

(ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ)

28 -29 -30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

1η ΜΕΡΑ: ΒΟΛΟΣ- ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ -ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 7:00 στάση στην περιοχή Καλαμπάκας για καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Παραμυθίας   για τον Αχέροντα ποταμό ,που είναι συνυφασμένος με το πέρασμα των ψυχών στον κόσμο του Αδη. Τα στενά και το δέλτα του , περιοχές μοναδικής ομορφιάς. Πηγαίνουμε στο Νεκρομαντείο( 5 π.χ.αι ) κοντά στην αποξηραμένη σήμερα Αχερουσία λίμνη. Χώρος λατρείας των θεών του Κάτω κόσμου, όπου έφταναν εκεί άνθρωποι σπρωγμένοι από την ανάγκη τους να ζητήσουν συμβουλές από τις ψυχές των νεκρών τους . Κατεβαίνουμε στη Γλυκύ όπου θεωρείται ότι βρίσκονται οι πήγες του Αχέροντα γεύμα ( εξ ιδίων ) . Αναχώρηση για Πρέβεζα άφιξη & τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευμα γνωριμία με την πόλη της Πρέβεζας Δείπνο   Διαν/ση.

2η ΜΕΡΑ: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ – ( ΠΑΞΟΙ - ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ   )

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΑΡΓΑ. Προαιρετική κρουαζιέρα ,με προορισμό τους Αντίπαξους και συνεχίζουμε για τις σπηλιές για να καταλήξουμε   στο όμορφο νησάκι του ΙΟΝΙΟΥ, τους ΠΑΞΟΥΣ. Νησί με πλούσια βλάστηση και δαντελωτές ακρογιαλιές, γεύμα ( εξ ιδίων ). Το απόγευμα επιστροφή στην ΠΑΡΓΑ, παραμονή στην γραφική πόλη με το νησιώτικο χρώμα και τις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΣΥΒΟΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΒΟΛΟ

 

Πρωινό και αναχωρούμε  για το πανέμορφο θέρετρο της Ηπείρου τα Σύβοτα όπου το μάτι δεν χορταίνει το γαλάζιο του Ιουνίου και το πράσινο των πεύκων είναι ένα παραθαλάσσιος παράδεισος στο νότιο άκρο του Ν. Θεσπρωτίας  χτισμένο σε ένα μικρό, κλειστό κόλπο. Είναι η πιο κοσμοπολίτικη περιοχή της Θεσπρωτίας, με συμπλέγματα νησιών και τις ομορφότερες παραλίες της Ηπείρου. Είναι σημείο αναφοράς του εγχώριου και διεθνές jet set, με σύγχρονη μαρίνα και μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα .Στο γραφικό λιμανάκι των Συβότων θα δείτε τα πολυτελή σκάφη στη μαρίνα πίνοντας τον καφέ σας. Συνεχίζουμε για τα όμορφα Γιάννενα, Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια με τα εξαίρετα δείγματα λαϊκής τέχνης και τα παραδοσιακά γιαννιώτικα γλυκά απ' όπου θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε & να αγοράσουμε. Προαιρετική βόλτα στο ΝΗΣΑΚΙ της Παμβώτιδας το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας της πόλης αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του Αλί πασά . Το νησάκι περιβάλλεται από οκτώ Μοναστηριακά συγκροτήματα   ( γεύμα εξ ίδιων ). Αναχώρηση για Βόλο με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ – ξεκούραση φθάνουμε το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες αναμνήσεις .

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ   ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ 125   ΕΥΡΩ

 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 50 ΕΥΡΩ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
  • Τις 2 διαν/σεις στο ξενοδοχείο HOTEL KANALI
  • Τα 2 πρωινά σε μπουφέ
  • Tα 2 δείπνα σε μπουφέ
  • Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

                

                 Εισόδους σε μουσεία – ποτά – και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα προαιρετικό

                   η προτεινόμενο -τέλος διανυκτέρευσης πληρώνεται στο ξενοδοχείο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση   των εκδρομέων χωρίς να παραλείψουμε κάτι

ΜΗ.Τ.Ε   0726 Ε60000029701

mitiliniF5113814-0B48-279E-ABF6-62B3A40FC157.jpg
Μυτιλήνη
oslo82C9847C-5E5B-9F90-77D9-E536DAB79367.jpg
Όσλο
akropoli4E7579EC-853C-307F-DB1E-7547A5D5C3A2.jpg
Ακρόπολη
santoriniF431BCF0-77BF-AE42-56F3-5A75F5138265.jpg
Μύκονος
zakinuos3DEB14CE-2DD0-4EA9-6166-B97DA163A99B.jpg
Ζάκυνθος