user_mobilelogo

μποροβετς

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ – ΣΟΦΙΑ

ΜΟΝΗ ΡΙΛΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

24 - 27 /12

1η ΜΕΡΑ: ΒΟΛΟΣ – ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

 

Αναχώρηση από το γραφείο   στις 6:00 το πρωί. Μετά από ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση, περνάμε τα σύνορα του Προμαχώνα, στάση στα αφορολόγητα , στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την πόλη Μπλαγκόεβγκραντ. Η πόλη βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Ριλα, απλωμένη στις δυο όχθες του ποταμού Μπιστριτσα, που στο συγκεκριμένο σημείο έχει το όνομα Μπλακόεβγκραντσα Μπιστριτσα. Η εικόνα της είναι πολύ ευχάριστη, καθώς κοσμείται από Πανεπιστήμια πάρκα και σιντριβάνια. Αναχώρηση για Μποροβετς. Άφιξη στο Μποροβετς τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια πρώτη γνωριμία με την πόλη , δείπνο . Διαν/ση.

 

2η ΜΕΡΑ : ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ – ΣΟΦΙΑ - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

 

Πρωινό και αναχώρηση για την Πρωτεύουσα της Βουλγαρίας την Σόφια , ξενάγηση της πόλης , με τον Περίφημο ναό του Αλεξάντερ Νέφσκυ, Ρωμαϊκά μνημεία, τη Βουλή & την Πανεπιστημιούπολη . Συνεχίζουμε για Φιλιππούπολη , πόλη κτισμένη στις όχθες του ποταμού Έβρου και ανάμεσα σε επτά λόφους είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας με σημαντική θέση στην οικονομία ,στο εμπόριο και τις επιστήμες . Θα επισκεφτούμε την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης , το σπίτι του Λαμαρτινου, το αρχαίο θέατρο, το λαογραφικό μουσείο, και τέλος θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό μουσείο, τον πύργο του Ρολογιού και το Ιμαρετ τζαμί & την Ρωμαϊκή αγορά .Χρόνος ελεύθερος στην αγορά . Επιστροφή στο Μποροβετς το απόγευμα. Ελεύθερος χρόνος , Δείπνο - διαν/ση.

3η ΜΕΡΑ: ΜΠΟΡΕΒΕΤΣ (ελεύθερη μέρα)

 

Πρωινό ,ελεύθερη μέρα στην πόλη. Το Μποροβετς αποτελεί αξιόλογο τουριστικό θέρετρο για χιλιάδες επισκέπτες ,το οποίο βρίσκετε στους πρόποδες του όρους Μουσάλα . Το Μπόροβετς δημιουργήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και αποτελούσε τόπο κυνηγίου για τους Βουλγάρους τσάρους της εποχής. Με το καιρό εξελίχθηκε σε μοντέρνο χιονοδρομικό κέντρο με πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια . Τα θεμέλια αυτού του ορεινού θέρετρου τέθηκαν από το Δούκα Φερδινάνδο , κατόπιν διαταγής του οποίου οικοδομήθηκαν βασιλικές εξοχικές κατοικίες στο βουνό. Μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με μια βόλτα στην αγορά στην συνέχεια μπορείτε να επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο που είναι ένα από τα ποιο διάσημά παγκόσμιος βέβαια υπάρχουν ατελείωτες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε ακόμα και να χαλαρώσετε στις SPA εγκαταστήσεις του ξενοδοχείου μας .Δειπνο – δια/ση

 

4η ΜΕΡΑ : ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ – ΜΟΝΗ ΡΙΛΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΒΟΛΟΣ

 

Πρωινό και αναχώρηση για το μοναστήρι της Ρίλας, όπου θα θαυμάσουμε ανεκτίμητα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία , όπως το παρεκκλήσι της Μεταμόρφωσης του Χριστού, παλιές εικόνες , καθώς και αναρίθμητα βιβλία . Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε ελκυστικό τουριστικό Σαντάνσκι τουριστικό προορισμό . Η φήμη της πόλης όμως έχει να κάνει και με ιδιότητες των ιαματικών πηγών ενώ είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως φυσικό θεραπευτικό κέντρο. Θαυμάσιο κλίμα , πλούσια φύση αλλά και ωραίοι πεζόδρομοι γύρω από το εμπορικό κέντρο. Η πόλη είναι χτισμένη στις νοτιοδυτικές διακλαδώσεις του όρους Πιρίν, κατά μήκος του ποταμού Μπιστριτσα. Ελεύθερη για γεύμα ( εξ ιδίων ) και διάφορες αγορές και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση φθάνουμε το βράδυ στο Βόλο.

 

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο : 190 ευρώ

 

Διαφορά σε μονόκλινο : 60 ευρώ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 

 • Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
 • Τις 3 διαν/σεις στο Hotel SAMOKOV 4*
 • Τα 3 πρωινά – τα 3 δείπνα
 • Τις περιηγήσεις- ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Ελληνόφωνος ξεναγός
 • Συνοδό-αρχηγό του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.

 

ΣTHN TIMH ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, διασκεδάσεις
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό & προτεινόμενο .
 • Προαιρετικό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση   των εκδρομέων

                 χωρίς να παραλείψουμε κάτι.

 

 

   ΜΗ.Τ.Ε   0726 Ε60000029701

mitiliniF5113814-0B48-279E-ABF6-62B3A40FC157.jpg
Μυτιλήνη
oslo82C9847C-5E5B-9F90-77D9-E536DAB79367.jpg
Όσλο
akropoli4E7579EC-853C-307F-DB1E-7547A5D5C3A2.jpg
Ακρόπολη
santoriniF431BCF0-77BF-AE42-56F3-5A75F5138265.jpg
Μύκονος
zakinuos3DEB14CE-2DD0-4EA9-6166-B97DA163A99B.jpg
Ζάκυνθος