user_mobilelogo

XALKIDIKI ΠΑΣΧΑ ΑΚΡΑΘΟΣ

ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ
**************************
1η ΜΕΡΑ: Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΟΛΟΣ - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 7.00π.μ. στάση για καφέ και συνεχίζουμε για Ουρανούπολη . Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, γεύμα στο ξενοδοχείο , ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία του επιταφίου, στην εκκλησία της Ουρανούπολης, με τον φανταστικό επιτάφιο κεντημένο με χάνδρες που είναι ξακουστός σε όλη την Ελλάδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο στον πλούσιο μπουφέ με νηστίσιμες και μη νοστιμιές , διαν/ση.

2η ΗΜΕΡΑ: Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ

Πρωινό στον πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου μας και αναχώρηση για Αμμουλιανή(προαιρετική). Είναι ένα μικρό νησί που διατηρεί την μεγάλη παράδοση του , ακριβώς απέναντι από την Ουρανούπολη . Συνδέεται με ferry boat από το λιμάνι της Τρυπητής σε απόσταση μόλις 10 λεπτών . Ο αρσανάς ,τα καπετανόσπιτα , τα ουζερί με τα φρέσκα ψάρια , η πλατεία με την εκκλησία, κάνουν το νησί άκρως γοητευτικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο γεύμα , ξεκούραση . To απόγευμα, μπορούμε να απολαύσουμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας που είναι χτισμένο σύμφωνα με τη μοναστηριακή αρχιτεκτονική. Περιτριγυρισμένο από ασημένιους ελαιώνες , τυλίγεται στην αύρα της θάλασσας και του μπλε .Το βράδυ θα δειπνήσουμε στο μπουφέ του ξενοδοχείου και θα αναχωρήσουμε για το Γομάτι . Το Μ. Σάββατο στην πλατεία του χωρίου στήνουν ένα φανό που αποτελείται, από τρία πεύκα 25 μέτρων και το γεμίζουν κλαδιά κρεμώντας από τη κορυφή τον Ιούδα . Τα μεσάνυχτα και όταν ο παπάς λέει το << ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ >> ανάβουν το φανό για να κάψουν τον Ιούδα και το κακό. Ένα φαντασμαγορικό θέαμα πλημυρίζει την πλατεία του χωρίου . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΙΟΝ ΠΑΣΧΑ

Μετά το πρωινό,θα αναχωρήσουμε για την όμορφη Ιερισσό. Η σύγχρονη Ιερισσός είναι μια όμορφη και σύγχρονα δομημένη παραλιακή κωμόπολη, με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά. Αποτελεί την έδρα του Δήμου Αριστοτέλη. Στην είσοδο από Στρατώνι ξεχωρίζει ο πύργος της Κρούνας, στο κέντρο ξεχωρίζει το Κέντρο Πολιτισμού και λίγο πιο έξω απέναντι από το λιμάνι ξεχωρίζουν τα τείχη της Αρχαίας Ακάνθου. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και το μεσημέρι επιστροφή για το γεύμα μας.Το απόγευμα βόλτα στο χωριό και στα σοκάκια του , το λιμανάκι και ο βυζαντινός Πύργος που γοητεύουν κάθε επισκέπτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, εορταστικό δείπνο όπου στο μπουφέ θα υπάρχει και ο πατροπαράδοτος «οβελίας». Mετά το δείπνο, θα υπάρχει διασκέδαση στο χώρο του μπαρ του ξενοδοχείου. Διαν/ση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΛΟΣ

Μετά το πρωινό (προαιρετικά) για όσους θέλουν θα κάνουμε την εξωτερική βόλτα του Αγίου Όρους με το καραβάκι, την τρίτη χερσόνησο της Χαλκιδικής (ΑΘΩΣ) που αποτελεί ξεχωριστή Μοναστηριακή Πολιτεία, με μεγάλο αριθμό μοναστηριών( Σκήτες- Ερημητήρια)που χτίστηκαν τους Βυζαντινούς χρόνους). Η θαλάσσια βόλτα κρατάει περίπου τρεις ώρες. Στη συνέχεια, παίρνουμε το δρόμο τις επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ – γεύμα και ξεκούραση , φτάνουμε το βράδυ στο Βόλο με τις καλύτερες αναμνήσεις .

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ 279 ΕΥΡΩ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: +130 ΕΥΡΩ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

• ΤΗN ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
• ΤΙΣ 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ AKRATHOS BEACH HOTEL
• ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΠΟΤΑ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ
• ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ
• ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
• ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
• ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
• Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

• ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ
• ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ
• ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
• ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ

 

 

ΜΗ.Τ.Ε   0726 Ε60000029701

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η σειρά του προγράμματος  μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση   των εκδρομέων χωρίς να παραλείψουμε κάτι 

mitiliniF5113814-0B48-279E-ABF6-62B3A40FC157.jpg
Μυτιλήνη
oslo82C9847C-5E5B-9F90-77D9-E536DAB79367.jpg
Όσλο
akropoli4E7579EC-853C-307F-DB1E-7547A5D5C3A2.jpg
Ακρόπολη
santoriniF431BCF0-77BF-AE42-56F3-5A75F5138265.jpg
Μύκονος
zakinuos3DEB14CE-2DD0-4EA9-6166-B97DA163A99B.jpg
Ζάκυνθος