user_mobilelogo

KERKYRA PASXA2024

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΦΙΕΣΤΑ
ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ
ΗΟΤΕL ALKIONIS
14/4 εως 17/4

 

1η ΜΕΡΑ : 14 /4 Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 05:00π.μ.,πρώτη στάση για καφέ έξω από την Καλαμπάκα ,συνεχίζουμε για Ηγουμενίτσα. Άφιξη στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο. Μετά από μια θαλάσσια όμορφη διαδρομή, φτάνουμε στο πανέμορφο νησί των ΦΑΙΑΚΩΝ, την όμορφη Κέρκυρα. Χαρακτηρίζετε από το έντονο βενετσιάνικο στοιχείο, και είναι ένα κοσμοπολίτικο νησί με κύρια αξιοθέατα την μεγάλη Πλατεία Σπιανάδα, το Παλιό και το Νέο Φρούριο , το Δημαρχείο , το Κανόνι, το Μον Ρεπό αλλά και τα Μουσεία Βυζαντινής και Μετά Βυζαντινής Ιστορίας . Στην συνέχεια, θα επισκεφτούμε τις Μπενίτσες. Από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς στο νησί με φιλόξενους και φιλικούς κατοίκους εξοικειωμένους με όλες τις ξένες πολιτιστικές κουλτούρες, ήταν το πρώτο τουριστικό θέρετρο της Κέρκυρας και το μέρος από όπου ξεκίνησε ο τουρισμός και αργότερα απλώθηκε σε ολόκληρο το νησί ελεύθερος χρόνος, γεύμα (εξ’ ιδ’ιων). Αργότερα, άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Νωρίς το βράδυ δείπνο και θα παρακολουθήσουμε την περιφορά των επιταφίων, στην μεγαλύτερη Πλατεία των Βαλκανίων την ΣΠΙΑΝΑΔΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

 

2η ΜΕΡΑ: 15 /4 Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

Πρωινό και αναχώρηση για την Πλατεία ΣΠΙΑΝΑΔΑ, όπου θα παρακολουθήσουμε την πρώτη Ανάσταση. Θα δούμε την Λιτανεία του Άγιου Σπυρίδωνα που είναι η αρχαιότερη και καθιερώθηκε να γίνετε από το1553, σε ανάμνηση του θαύματος του για την απαλλαγή της Κέρκυρας από την σιτοδεία (πείνα). Θα απολαύσουμε το γνωστό έθιμο του νησιού, το σπάσιμο των κανατιών από τα μπαλκόνια στα στενά σοκάκια της παλαιάς πόλης. Έπειτα, αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα, το πιο τουριστικό σημείο του νησιού, γεύμα
( εξ’ιδίων) ,ξεκούραση. Επίσκεψη στο μαγευτικό Κανόνι, απ’ όπου ο επισκέπτης μπορεί να αγναντέψει το μοναδικό Ποντικονήσι και το Μοναστήρι της Παναγίας των Βλαχερνών. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στις Μπενίτσες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου μας περιμένει το Αναστάσιμο δείπνο με πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και όλα όσα απαιτούνται για αυτό το γιορτινό βράδυ . Διαν/ση.

 

3η ΜΕΡΑ : 16/4 ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! Πρωινό & προαιρετική επίσκεψη στο Αχίλλειο που είναι μια από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης. Χτίστηκε το 1890 με εξολοκλήρου δαπάνη της Αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για να συμμετέχουμε στο ψήσιμο των αρνιών με ουζομεζέδες , πασχαλινό γεύμα με φολκλορικό πρόγραμμα & ζωντανή μουσική. Το απόγευμα επίσκεψη στην Μητρόπολη για το αυγο της αγάπης, ελεύθερος χρόνος και το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

 

4η ΜΕΡΑ : 17/4 ΔΕΥΤΕΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση από την πανέμορφη Κέρκυρα με τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στην Ηγουμενίτσα, το μεσημέρι γεύμα
( εξ ίδιων ) στα Γιάννενα. Είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλης της Ελλάδος με πλούσια πολιτιστική παράδοση . Παίρνουμε το δρόμο τις επιστροφής και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, ξεκούραση, φθάνουμε το βράδυ στην πόλη μας .

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή κατ’ άτομο: 269 ΕΥΡΩ

Μονόκλινο διαφορά: +115 ΕΥΡΩ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
 ΤΙΣ 3 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOTEL ΑLKIONIS MORAITIKA
 ΤΑ 3 ΠΡΩΙΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ
 ΤΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
 ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ
 ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ
 ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΦΟΛΚΟΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
 ΠΕΡΙΗΓΗΣEIΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ
 ΑΡΧΗΓΟ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
 Φ.Π.Α.

 Ειδικές τιμές για παιδιά έως 12 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 Εισόδους σε μουσεία – τέλος διανυκτερεύσης πληρώνεται στο ξενοδοχείο

*Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων χωρίς να παραλείψουμε κάτι.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

mitiliniF5113814-0B48-279E-ABF6-62B3A40FC157.jpg
Μυτιλήνη
oslo82C9847C-5E5B-9F90-77D9-E536DAB79367.jpg
Όσλο
akropoli4E7579EC-853C-307F-DB1E-7547A5D5C3A2.jpg
Ακρόπολη
santoriniF431BCF0-77BF-AE42-56F3-5A75F5138265.jpg
Μύκονος
zakinuos3DEB14CE-2DD0-4EA9-6166-B97DA163A99B.jpg
Ζάκυνθος