ΜΥΤΙΛΗΝΗ20222

 

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΑΓ.ΡΑΦΑΗΛ
ΑΙΒΑΛΙ
3 / 9 εως 7/ 9
1η ΗΜΕΡΑ:ΒΟΛΟ - ΚΑΒΑΛΑ

Αναχώρηση 00:00 ( μεσάνυκτα ). Άφιξη στο λιμάνι της Kαβάλας με ενδιάμεση στάση για καφέ. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Μυτιλήνη ,μετα από μια όμορφη ημερησία θαλασσιά διαδρομή άφιξη στην Μυτιλήνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Δείπνο, Διαν/ση.

2η ΗΜΕΡΑ:ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Πρωινό και αναχώρηση προς την Θέρμη όπου βρίσκεται το θαυματουργό μοναστήρι των ΑΓ. ΡΑΦΑΗΛ – ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΑΓ. ΕΙΡΗΝΗΣ να προσκυνήσουμε και να πάρουμε Αγίασμα. Συνεχίζουμε προς το ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ για να φτάσουμε στην εκκλησία του ΤΑΞΙΑΡΧΗ ο οποίος είναι ο πολιούχος του νησιού . Η θαυματουργή εικόνα του ,είναι φτιαγμένη από χώμα και αίμα. Θα προσκυνήσουμε, θα μάθουμε την ιστορία του και θα εκπλαγούμε από την ομορφιά του τοπίου. Στην συνέχεια, αναχωρούμε για το ωραιότερο και το τουριστικότερο μέρος του νησιού, το Μολυβο ή Μήθυμνα, με την καταγάλανη θάλασσα και το Βενετσιάνικο κάστρο. Έπειτα, αναχώρηση για το χωριό Πετρα ,με τον Ψηλό βράχο που πάνω δεσπόζει το εκκλησάκι της Παναγίας της Γλυκοφυλουσας με τα 114 σκαλιά μπάνιο -φαγητό. Επίσκεψη στην ανδρική Μονή Λειμωνος με το Λαογραφικό Μουσείο Περγαμηνών Άξιας, το Λάφυρο και την τούρκικη Σημαία από την Μάχη του Κλαπαδου το 1912. Επιστροφή στο ξενοδοχείο φαγητό διαν/ση.

3η ΗΜΕΡΑ :ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρωινό και αναχωρούμε για την Αγιάσο , όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο
Κέντρο Αγγειοπλαστικής –Ξυλογλυπτικής και τα σημαντικότερα
Εργαστήρια Κεραμιστών. Προσκύνημα στην εκκλησία της Παναγίας Σιών με το αξιοθαύμαστο Τέμπλο και την θαυματουργή Εικόνα , πού φτιάχτηκε από τον Ευαγγελιστή Λουκά. Έπειτα , θα επισκεφτούμε την πόλη της Μυτιλήνης όπου θα δούμε την Μητρόπολη του Νησιού ,τον Άγιο Αθανάσιο του 17ου αιώνα στο οποίο φυλάσσεται το Λείψανο του Αγ. Θεοδώρου του Βυζαντίου.Στη συνέχεια στην εκκλησία του Αγ. Θεράποντα που ιδρύθηκε το 1850 η οποία μάλιστα είναι η μεγαλύτερη του Νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο φαγητό διαν/ση.

4η ΗΜΕΡA: (προαιρετικη εκδρομη)

Πρωινό και προαιρετική εκδρομή στο ΑΙΒΑΛΙ με πούλμαν και ξεναγό ψώνια το απόγευμα επιστροφή στη Μυτιλήνη . Δείπνο – Διαν/ση

 

5η ΗΜΕΡΑ:ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΒΟΛΟ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Μυτιλήνης για την τελευταία μας βόλτα. Αναχώρηση για το λιμάνι επιβίβαση στο πλοίο και ξεκινάμε για το ταξίδι της επιστροφής . Άφιξη στο λιμάνι της Καβαλά επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Βόλο με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ - ξεκούραση φτάνουμε στο Βόλο.

TIMH KATA ATOMO 260 EYPΩ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 70 ΕΥΡΩ

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
• Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
• Τα εισιτήρια του πλοίου ΚΑΒΑΛΑ- ΜΥΤΙΛΗΝΗ –ΚΑΒΑΛΑ σε οικονομική θέση
• Τις 4 διαν/σεις στο HOTEL MALEMI
• Τα 4 πρωινά - 4 δείπνα
• Τις περιηγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης
• Συνοδός του γραφείου μας
• Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

• Ποτά,φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
• Είσοδοι σε μουσεία αρχαιολογικούς χώρους
• Τέλος διανυκτερεύσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων χωρίς να παραλείψουμε κάτι

ΜΗ.Τ.Ε 0726 Ε60000029701

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΙΒΑΛΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Ν. ΤΥΠΟΥ