ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ
ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Πρόγραμμα

1η ΜΕΡΑ : ΒΟΛΟ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 19:00 μ.μ. με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ-ξεκούραση , φθάνουμε στα σύνορα των Κήπων, έλεγχος ταυτοτήτων και χρόνος ελεύθερος στα αφορολόγητα . Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη και περνώντας από ΚΕΣΣΑΝΗ –ΜΑΛΓΑΡΑ- ΡΑΙΔΕΣΤΟ και ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της θάλασσας του Μαρμαρά φθάνουμε το πρωί στην ΠΟΛΗ.

2η ΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Άφιξη στην ΠΟΛΗ, επίσκεψη στην Ιερά μονή του Άγιου Γεωργίου στην οποία στεγάζεται το Ορθόδοξο Οικουμενικό ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, κέντρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας Θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής ( ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ ) με του τάφους των Πατριαρχών και τη ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ όπου για πρώτη φορά ψάλθηκε ο Ακάθιστος Ύμνος. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ξεκούραση. Το απόγευμα βόλτα στην πλατεία του Πέραν. Δείπνο . Διαν/ση.

3η ΜΕΡΑ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ –ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ

Πρωινό και στη συνέχεια (εφόσον ο καιρός επιτρέπει προαιρετικά) περνώντας την κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου περνάμε στην Ασιατική πλευρά BOSTANGI παίρνουμε το καράβι και το πρώτο νησί που θα δούμε είναι η ΧΑΛΚΗ επίσκεψη στην θεολογική Σχολή και θα συνεχίσουμε για το μεγαλύτερο σε έκταση νησί Πρίγκηπος Χρόνος ελεύθερος προτείνουμε μια βόλτα με τα αμαξάκια στο όμορφο νησί με τα εντυπωσιακά αρχοντικά πνιγμένα στο πράσινο. Επιστροφή στην Πόλη ελεύθεροι για ψώνια στη σκεπαστή αγορά ΚΑΠΑΝΛΙ ΤΣΑΡΣΙ ένα κτίσμα 200 χιλ. τ.μ. Αποτελείται από ένα λαβύρινθο θολωτών σοκακιών ,11 πύλες και 4.000 μαγαζιά παντός είδους(δέρμα, χρυσό, ασημί ,χαλκό, αλάβαστρο).
Επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κοσμικό κέντρο με ανατολίτικους χορούς ( ΟΡΙΕΝΤΑΛ). Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΣΠΟΡΟ

Πρωινό και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας, πρώτα από τον Ιππόδρομο με τον υπέροχο κίονα οβελίσκο που φέρει επάνω του ιερογλυφικά αφιερωμένα στη ζωή του θεού ΡΑ, τη στήλη των ΟΦΕΩΝ (το αρχαιότερο ελληνικό μνημείο από τους ΔΕΛΦΟΥΣ από το Μ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και τη στήλη του ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΡΦΙΝΟΓΕΝΙΤΟΥ ) συνεχίζουμε στο Μπλε τζαμί του σουλτάνου Αχμέτ 1616, θα επισκεφθούμε την Αγία Σοφία, το κολοσσιαίων διαστάσεων οικοδόμημα, ένα από τα αριστουργηματικά αρχιτεκτονικά επιτεύγματα όλων των εποχών που στα εγκαίνια ο Ιουστινιανός ανήγγειλε << Νενικήσα σε Σολομών>> και στις ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΣΤΙΑΝΙΑΝΟΥ. Θα παρακολουθήσουμε τον Αγιασμό των υδάτων από τον Οικουμενικό Πατριάρχη στον Κεράτιο Κόλπο. Στην συνέχεια ακολουθεί προαιρετική κρουαζιέρα στο μαγευτικό ΒΟΣΠΟΡΟ με τα πλούσια προάστια , το Γιβραλτάρ της Ανατολικής Μεσογείου, το οποίο η Ευρώπη και η Ασία χωρίζονται και ενώνονται τα τελευταία χρόνια με τις δυο θεαματικές γέφυρες. Δείπνο . Διαν/ση.

5η ΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΛΟ

Πρωινό & παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής μέσω Ραιδεστού , Τουρκοελληνικών συνόρων Αλεξανδρούπολης και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ γεύμα εξ ιδίων φθάνουμε το βράδυ στο Βόλο.

Λέξεις Κλειδιά:

5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΒΡΑΔΥ – 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ : 240 ΕΥΡΩ
ΤΙΜΗ EARLY BOOKING 220 ΕΥΡΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 1/11/2024

• Μεταφορά λεωφορείο του γραφείου μας.
• 3 διανυκτερεύσεις
• Τα 3 πρωινά σε μπουφέ
• Ξεναγήσεις, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
• Ελληνόφωνος ξεναγός
• Συνοδός αρχηγός του γραφείου μας
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
• Φ.Π.Α.

• Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, διασκεδάσεις & ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό – προτεινόμενο

• Check points 

 

Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων χωρίς να παραλείψουμε κάτι .

 

ΜΗ.Τ.Ε 0726 Ε60000029701

Εικόνες
Translate »